Laatste nieuwtjes

Via deze pagina zullen we jullie op de hoogte houden van nieuwtjes zoals speciale activiteiten of wanneer er geen Chiro is. Bezoek deze pagina regelmatig en word zeker ook lid van onze Facebook groep, alle nieuwtjes zullen daar ook in verschijnen. 

Laatste nieuwtjes

Wij gaan schaatsen!

Aangezien het echte winterweer wat op zich laat wachten, trekken we er zelf naartoe. Zondag 3 maart 2024 zullen we met z’n allen gaan schaatsen in de ijshal in Liedekerke (Sportlaan 1, 1770 Liedekerke).

Wij gaan schaatsen!

Aangezien het echte winterweer wat op zich laat wachten, trekken we er zelf naartoe. Zondag 12 februari 2023 zullen we met z’n allen gaan schaatsen in de ijshal in Liedekerke (Sportlaan 1, 1770 Liedekerke).

Kerstmis-mis – 24 december 2022

24 december vindt ons jaarlijkse kerstmis-mis plaats in de kerk van Kokejane om 18 uur. Dit is een mis waarbij de aspi's, leiding en oudleiding de leukste kerstliedjes zingen, de pastoor enkele teksten voorleest, erna een kleine en gezellige receptie is ... met andere woorden een super leuke mis georganiseerd door de leiding en oudleiding van Chiro Rif-Raf Kokejane.

Startdag 2022

Op zondag 2 oktober is het onze startdag. Wat kan je verwachten van de startdag? Veel spelletjes spelen, je nieuwe leiding leren, het beste 4-uurtje eten, gemaakt door de kookploeg en kennis maken met de leukste Chiro van het land.

Zondag 23 oktober is het Halloweentocht!

Boeeee Zaterdag 23 oktober is het halloweentocht. Samen zullen we spoken en griezelen om dit te vieren. Jullie zijn allemaal welkom (mini’s, speelclub en rakwi’s) en hou jullie maar niet in om je zo eng mogelijk te verkleden. Inschrijven kan door een sms’je te sturen naar Roos Langhendries: 0475 81 38 45 Praktische info: Waar? In de chirolokalen. Wanneer? 23 oktober van 19u tot 21u30

Schrijf je nu in voor het chirojaar 2021-2022!

Elk jaar moet ieder lid (opnieuw) ingeschreven worden. Wanneer dat gebeurd is, ben je door Chirojeugd Vlaanderen verzekerd en mag je jezelf een trots lid van Chiro Rif-Raf Kokejane noemen. Hier kan je jezelf/je kind inschrijven voor de leukste jeugdbeweging van het hele land en omstreken! Ben je nieuw in de Chiro? Dan mag je de eerste drie zondagen eens komen proberen! Na die drie keren, of eerder als je al helemaal overtuigd bent, verwachten we wel dat je je inschrijft. Inschrijven kan elk moment van het jaar!

Startdag op zondag 3 oktober 2021!

Heb je ook zoveel zin om je eens goed vuil te maken, je uit te leven of kortom de tijd van je leven te beleven? Kom dan zeker naar onze startdag op 3 oktober 2021. Iedereen vanaf 6 jaar (geboortejaar 2015) is welkom om 14 uur. Breng al je vriendjes en vriendinnetjes mee om er een spetterend chirojaar van te maken.

Update coronamaatregelen: iedereen terug elke week terug naar de chiro!

GOED NIEUWS !!! Door de komst van de nieuwe maatregelen, die zegt dat groepen van -12 jarigen met 25 mogen samenkomen in de buitenlucht, zijn er enkele belangrijke aanpassingen voor onze werking. Vanaf zondag 14 maart, laten wij toe dat ELKE GROEP iedere week terug naar de Chiro mag komen. BELANGRIJK: Mini's, Speelclub en Rakwi's komen elke zondag samen op het Chiroplein Tito's, Keti's en Aspi's komen elke zondag samen op het kaatsplein Er wordt verder niet meer gewerkt via inschrijvingen. Wij willen nogmaals herhalen dat het kiezen van 1 hobby per week niet verplicht maar een aanbeveling is.

Chiro op zondag 7 maart

Even ter herinnering, deze zondag is het GEEN chiro voor mini’s, speelclub en rakwi’s. Het is WEL chiro voor tito’s, keti’s en aspi’s. Wij vieren dit weekend carnaval dus iedereen mag verkleed komen 🎉 Zondag 14/03 is het weer de beurt aan de jongste leden (waar we ook carnaval zullen vieren), volgende week zal u een link ontvangen waar je je kind kan inschrijven.

Geen activiteiten meer voor +12 jarigen.

Hier zijn we weer! Met nog maar eens nieuwe maatregelen, ook wij zien soms de bomen door het bos niet meer. Maar...niet getreurd, wij trachten onze werking, voor wie het mag, in de mate van het mogelijke toch enigszins verder te zetten. Zoals jullie wellicht weten heeft nu ook de Vlaamse regering de maatregelen verscherpt. Eén van de belangrijkste voor ons is dat, alle activiteiten voor +12 jarigen afgelast zijn.

Jeugdwerk gaat naar code rood!

Het gaat helaas de slechte kant uit met de coronacijfers en daarom besloot de minister om over te schakelen naar code rood voor het jeugdwerk vanaf 23 oktober tot 19 november 2020. Maar toch trachten we onze chirowerking verder te zetten. Dus ja, zondag gaat de chiro gewoon door alsook het halloween-feestje voor de mini's en speelclub! We zullen de zondagen en onze activiteiten wekelijks evalueren en zullen op tijd ingrijpen indien nodig.

Startdag op 4 oktober 2020!

Heb je ook zoveel zin om je eens goed vuil te maken, je uit te leven of kortom de tijd van je leven te beleven? Kom dan zeker naar onze startdag op 4 oktober 2020. Iedereen vanaf 6 jaar is welkom vanaf 14uur. Breng al je vriendjes en vriendinnetjes mee om er een spetterend chirojaar van te maken. Tot dan!

Inschrijven voor het chirojaar 2020-2021!

Elk jaar moet ieder lid (opnieuw) ingeschreven worden. Wanneer dat gebeurd is, ben je door Chirojeugd Vlaanderen verzekerd en mag je jezelf een trots lid van Chiro Rif-Raf Kokejane noemen. Hieronder vind je alle info om je in te schrijven bij de leukste jeugdbeweging van het hele land en omstreken! Ben je nieuw in de Chiro? Dan mag je de eerste drie zondagen eens komen proberen! Na die drie keren, of als je al eerder helemaal overtuigd bent, verwachten we wel dat je je inschrijft. Inschrijven kan elk moment van het jaar!

Vanaf zondag 6 september opnieuw Chiro

Vanaf zondag 6/09 mogen we weer elke zondag het beste van onszelf geven, maar wel nog steeds rekening houdend met de corona maatregelen natuurlijk. De mini’s, speelclub en rakwi’s verwachten wij aan de Chirolokalen van 14u-17u30. De tito’s, keti’s en aspi’s worden verwacht aan het kaatsplein te Kokejane van 14u-17u30. BELANGRIJK: vanaf rakwi’s is het verplicht om een mondmasker mee te nemen

Planning komende Chiro zondagen

Beste ouders & leden, Om elkaar toch nog eens te kunnen zien voor we op kamp vertrekken heeft de leiding een planning opgesteld die ervoor zorgt dat elke groep een zondagnamiddag of andere activiteit kan organiseren, rekening houdend met de nodige maatregelen van de overheid. Groetjes de leiding

WE MOGEN OP CHIRO KAMP

Beste leden & ouders. Het weekend van zondag 23 februari gaat de leiding op leidingsweekend om het kamp voor te bereiden, dit betekent dat het dus geen chiro zal zijn. We zien jullie allemaal graag de week erna weer terug! Tot dan. De leiding

Zondag 16 februari gaan we schaatsen!

Beste rifraffertjes Zondag 16 februari gaan we schaatsen, we verwachten jullie allemaal om 14u00 aan de schaatsbaan in Liedekerke. Om 17u30 mogen de kindjes terug opgehaald worden aan de schaatsbaan. ⛸️?. We doen het dit jaar anders, we spreken NIET af in Kokejane maar aan de schaatsbaan zelf! !BELANGRIJK! Iedereen moet €3 meenemen + handschoenen + een lange broek. Anders kan je helaas niet mee gaan schaatsen. Groetjes De Leiding

We gaan naar De Gavers!

Beste rif-raffertjes Zondag 26 mei zijn het opendeurdagen in het Provinciaal Domein De Gavers in Geraardsbergen. Er zullen verschillende gratis activiteiten zijn voor zowel jong als oud. Om het praktisch makkelijk te houden vragen we om direct naar De Gavers te rijden, we spreken daar om 14u af aan de bareel op de parking. Jullie mogen jullie kinderen om 17u terug komen ophalen op dezelfde plaats. Groetjes De leiding

9 & 16 juni geen chiro!

Beste rif-raffertjes De examens komen eraan en dus zal het zondag 9 & 16 juni spijtig genoeg geen chiro zijn. Wij wensen iedereen die ook examens heeft alvast veel succes en tot snel! ?? Groetjes De leiding

Zondag 31 maart geen Chiro!

Beste rif-raffertjes Zoals jullie wel weten staat carnaval Halle voor de deur, elk jaar ondervinden wij dat er dat weekend maar weinig kindjes komen. Daarmee heeft de leiding beslist om ook naar het carnaval te gaan. Het zal dus zondag geen Chiro zijn. ? We zien jullie graag zondag 7 april terug! Tot dan! (of misschien komen jullie ons wel tegen op carnaval) ?

Chiro tot 17u30!

Beste rifraffertjes De leiding heeft na lang vergaderen beslist dat het zowel in de zomer als in de winter Chiro zal zijn tot 17u30. Deze beslissing is er gekomen doordat een groot deel van de leidingsploeg op zondagavond nog naar kot moet. Zondag is voor ons een zeer lange en vermoeiende dag, na het Chiro […]

Schaatsen 2019

Beste rifraffertjes Zondag gaan we schaatsen, we verzamelen om 13u30 aan de chiro en zouden omstreeks 14u vertrekken naar de schaatsbaan in Liedekerke. Voor het vervoer doen we een oproep aan alle ouders, als je kan rijden (heen & terug) gelieve een berichtje te sturen naar de leiding van uw kind. We zouden om 17u vertrekken aan de schaatsbaan, dan zijn we om 17u30 terug aan de chiro.