Chirokledij

Je hebt maar één blik nodig om te weten: dat is de Chiro. Je herkent ons aan onze Chirokleren. We zien er allemaal anders uit maar toch is het duidelijk dat we samen horen. En dat is nu net waarom we voor Chirokleren kiezen. We voelen ons verbonden met mensen over heel Vlaanderen. Als we op zondag een andere Chirogroep tegenkomen met hun beige shorten of rokken, dan zien en voelen we naast de verschillen ook grote verbondenheid.

Officiële Kledij (De Banier)

We willen graag dat alle leden en de leiding zich comfortabel voelen in hun Chirokleren. Als iemand liever een broekrok draagt dan een rok, dan kan dat! Wij willen niemand ‘verplichten’ om dan toch een rok te dragen, en we hopen dat alle groepen dezelfde houding aannemen. Dat geldt ook voor lange en korte broeken, strakke en minder strakke T-shirts, enz. Alle aangeboden Chirokleren kunnen, niets moet.

Voor de officiële chirokledij verwijzen wij jullie graag door naar één van de elf Chirowinkels; https://www.debanier.be/chiro.html. Je kunt er de kleren passen en vindt er het hele assortiment, maar je kan ook online bestellen als je dat wil.