WE MOGEN OP CHIRO KAMP

WE MOGEN OP CHIRO KAMP

Beste Chiro Ouder en leden

De afgelopen weken en maanden was het niet makkelijk en vooral zeer onduidelijk of we al dan niet op kamp mochten gaan.

Er werd reikhalzend uitgekeken naar de uiteindelijk beslissing en op vrijdag 22 mei kregen we dan ook eindelijk het héél goede nieuws : WE MOGEN OP CHIROKAMP.

Jullie leiding heeft de afgelopen weken niet stilgezeten en we bleven via zoom vergaderen en ons kamp voorbereiden. Zo heeft de leiding samen met de VB’s een concreet plan uitgewerkt om het kamp zo veilig mogelijk te laten verlopen.

We zullen er dan ook alles aan doen om onze leden een volwaardig Chirokamp te laten beleven mits uiteraard de nodige maatregelen.

 

En welke maatregelen deze voor onze Chiro zijn, hebben we samengebundeld in deze brochure “Coronabrief Ouders Chiro Rif-Raf Kokejane . Wij hopen aan de hand van deze brochure duidelijkheid te scheppen hoe we dit praktisch gaan aanpakken.

Dit zijn maatregelen die Chiro Nationaal ons aanraadt en die wij zullen opvolgen.

Indien jullie rond deze maatregelen nog vragen of opmerkingen hebben, mag je steeds onze volwassen begeleiding contacteren.

          Nele – 0486/42.67.80  (nele@hetvilthuis.be)

          Maizen – 0470/26.83.61 (maizen@telenet.be)

In het Kamboekje 2020 Essen van de leiding, dat bedoeld is voor de leden, kan je meer informatie vinden rond het thema, de afdelingen, de leiding, kookploeg en VB’s en kan je foto’s terugvinden van de kampplaats. Ook kan je daar een lijst terugvinden wat je kind allemaal dient mee te nemen.

En dan nu : het belangrijkste….inschrijven!

De inschrijvingen zijn afgesloten!

 

Samen gaan we er terug een spetterend chirokamp van maken.

De leidingsploeg en VB’s van Chiro Rif-Raf Kokejane

we mogen op kamp
Tags: No tags

Comments are closed.